Scando.no #scandono | FP Insoles

DE BESTE SKATERE, SNOWBOARDERE OG BMX UTØVERE VELGER FP INSOLES!

Hver gang du tar et skritt eller lander fra et hopp, skyter støtenergi inn i kroppen din. Når dette repeteres i små megnder fører det til sårhet. Mens store mengder forårsaker skader som indre blødninger og blåmerker. Resultatet er en sår kropp som ikke kan opperere på optimale nivåer, og som tar lengre tid å bli bedre.

Såleselskapene har slitt lenge med å løse dette problemet. De har rett og slett markedsført sine produkter med ordet «demping», men det er stor forskjell mellom demping og energiopptak!

De beste sålene kan virke veldig deilige og dempende, men når de har blitt satt på prøver så viser det seg at energien fra støttet går rett gjennom. Dermed oppnår de ikke noe mer enn komfort. De vil altså ikke virkelig hjelpe utøveren.

FOOTPRINT INSOLE TECHNOLOGY SÅLENE INNEHOLDER EN TEKNOLOGI SOM REAGERER PÅ STØTENERGI VED Å OVERFØRE DEN TIL EN ANNEN TILSTAND (VARME) FØR DEN KAN NÅ KROPPEN. VARMEN ER IKKE VARMERE ENN KROPPSTEMPERATUREN SLIK AT DU FØLER INGENTING.

FOOTPRINT INSOLE TECHNOLOGY SÅLENE HAR BOKSTAVELIG TALT REVOLUSJONERT SPORTS SÅLENE FOR ALLE IDRETTSUTØVERE.


Vi har fast tilbud på alle Footprint Insoles Orthotics modeller i størrelse 4 og 5 til kun 250 kroner pr par, perfekt for aktive barn!